top of page

Kedves Családok, Szülők, Gyerekek!


Intézményünk mérföldkőhöz érkezett: szeptemberben megkezdjük 10. tanévünket.

Iskolánk szülői kezdeményezésre azért jött létre 2013-ban, hogy katolikus keresztény értékrenden alapuló oktatási intézményként szolgálja a családokat.

Az akkor megfogalmazott alapelveink és céljaink az elmúlt évtized során történt számtalan változás ellenére is ugyanazok maradtak: a színvonalas oktatás mellett a gyermekek erkölcsi nevelése, az esélyegyenlőség, tehetséggondozás és felzárkóztatás egyformán fontos hangsúlyt kap az itt végzett munkában – a testi, lelki és szellemi egészség megőrzését és erősítését is szem előtt tartva.

Hálásak vagyunk azoknak a szülőknek, akik ezt várva tőlünk, ideíratták gyermekeiket. Amint eddig mindig, úgy ezután is kiállunk ezen értékek és célok mellett.

Számítunk arra, hogy egymást támogatva, a diákok fejlődését és érdekeit szem előtt tartva, továbbra is együtt tudjuk nevelni és tanítani a ránk bízott gyerekeket. A fenti célok megvalósítását szolgáló javaslataikat örömmel fogadjuk.

Köszönettel tartozunk a Szeged-Csanádi Egyházmegyének, Kiss-Rigó László püspök atyának, Mórahalom Város Képviselőtestületének és Nógrádi Zoltán polgármester úrnak is az iskola létrejöttéhez és jövőbeli működéséhez nyújtott támogatásért, útmutatásért.


Szent László Katolikus Általános Iskola


Comments


Legutóbbi hírek
bottom of page