Kedves Családok, Szülők, Gyerekek!


Intézményünk mérföldkőhöz érkezett: szeptemberben megkezdjük 10. tanévünket.

Iskolánk szülői kezdeményezésre azért jött létre 2013-ban, hogy katolikus keresztény értékrenden alapuló oktatási intézményként szolgálja a családokat.

Az akkor megfogalmazott alapelveink és céljaink az elmúlt évtized során történt számtalan változás ellenére is ugyanazok maradtak: a színvonalas oktatás mellett a gyermekek erkölcsi nevelése, az esélyegyenlőség, tehetséggondozás és felzárkóztatás egyformán fontos hangsúlyt kap az itt végzett munkában – a testi, lelki és szellemi egészség megőrzését és erősítését is szem előtt tartva.

Hálásak vagyunk azoknak a szülőknek, akik ezt várva tőlünk, ideíratták gyermekeiket. Amint eddig mindig, úgy ezután is kiállunk ezen értékek és célok mellett.

Számítunk arra, hogy egymást támogatva, a diákok fejlődését és érdekeit szem előtt tartva, továbbra is együtt tudjuk nevelni és tanítani a ránk bízott gyerekeket. A fenti célok megvalósítását szolgáló javaslataikat örömmel fogadjuk.

Köszönettel tartozunk a Szeged-Csanádi Egyházmegyének, Kiss-Rigó László püspök atyának, Mórahalom Város Képviselőtestületének és Nógrádi Zoltán polgármester úrnak is az iskola létrejöttéhez és jövőbeli működéséhez nyújtott támogatásért, útmutatásért.


Szent László Katolikus Általános Iskola


Legutóbbi hírek