top of page

Körzeti Úszás Diákolimpia


2021. december 09-én rendezték meg az Úszás Diákolimpia körzeti fordulóját Szegeden, ahol iskolánkat nyolc diák képviselte. Az újonnan megnyílt Tiszavirág Sportuszodában versenyeztek több versenyszámban is. Mindenki a legjobbját nyújtva, nagyon szép eredménnyel térhetett haza.

I. korcsoport: Hajagos Panna mellúszásban 1. helyen végzett, Gal Nimród szintén mellúszásban pedig a második helyen ért célba. Így mindketten mehetnek tovább a megyei döntőre.

II. korcsoport: Mészáros Noémi versenyzés nélkül jutott tovább korcsoportjában, így ő is nagy izgalommal vág neki a megyei döntőnek.

III. korcsoport: Hajdú Lara gyors- és mellúszásban is első helyen végzett, így ő is folytatja a versenyzést. Pintér Dóri nagyon szépen helytállt, a dobogó harmadik helyén zárt, viszont ő így sajnos nem jutott tovább. Haumann Rudolf gyorsúszásban lecsúszott a továbbjutásról, azonban mellúszásban kivívta magának a második helyezést, így ő is velünk tart majd.

IV. korcsoport: a nagyobbak közül Balog Luca, Tóth Eliza és Haumann Tódor is szépen úszott, így megérdemelten mehetnek tovább a megyei döntőre, amit december 20-án rendeznek meg Hódmezővásárhelyen.

Mindenki izgatottan várja a következő versenyt. Addig is gratulálunk nekik és további eredményes felkészülést kívánunk. Köszönjük a felkészítést Tóth Martin tanár úrnak és Molnár Szonja tanárnőnek.

Commentaires


Legutóbbi hírek
bottom of page