top of page

Adventfeszt – lelkinap szűkebb körben


December 20-án 13 órától tartottunk lelkinapot a 7-8. évfolyamok tanulói számára az iskola aulájában. A lelkinappal a karácsonyi készületet és az osztályok közti közösségépítést szerettük volna elősegíteni.

A programhoz nagy segítséget nyújtott az egyházmegyei Ifjúságpasztorációs Centrum (IPC) által ezúttal online megvalósított Adventfeszt rendezvény felvétele, melyből több részt levetítettünk a fiatalok számára.

A középiskolás és egyetemista korú tanúságtevők gondolatairól diákjaink is elbeszélgettek egy párkereső játék keretében. A mozgalmas foglalkozás után az elcsendesedést szolgálták a saját adventi élményeikről a felvételen 1-1 percben mesélő vendégek, majd képzeletben, lehunyt szemmel elutaztunk a betlehemi istállóba, hogy tanúi lehessünk Jézus születésének.

Szintén online vettünk részt egy rövid szentségimádáson, zárásként pedig egy különlegesen megjelenített Móra Ferenc mesét néztünk-hallgattunk végig.

Bízunk benne, hogy legnagyobbjaink számára néhány gondolat vagy pillanat megmaradt ebből a lelkinapból, amivel tudatosabban készülhetnek karácsony ünnepére.

Comments


Legutóbbi hírek
bottom of page