top of page

A Fekete Kutya nyomában


Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy zsombói fiú. Ez a fiatalember gondolt egy merészet, és elhatározta, hogy ő bizony ha törik, ha szakad, megnézi Európa legészakibb pontját. Eddig rendben is volna, de ő azt is a fejébe vette, hogy ehhez az északi ponthoz biciklivel fog eljutni! El is jutott úticéljához és közben ezernyi kalandban volt része, szebbnél szebb tájakon tekert és fotózott.

Később kedvet kapott Közép-Ázsia országainak meglátogatásához is hű társa, a Fekete Kutya társaságában. Igaz segítője a repülőn szétszerelt állapotban jutott el Ázsiába, de hősünk az érkezés után egy varázslat segítségével életre keltette. Kihívást kihívás után ismét együtt teljesítettek hőseink hegyen-völgyön keresztül. Tapasztalataikat sok-sok fotó és a mesélő kedvű főhős élménybeszámolója őrzi…

Radvánszky János, a Fekete Kutya blog írója május 23-án hozzánk is ellátogatott. Többek között mesélt nekünk arról, milyen érzés kerékpárral esőben, szélben, napsütésben vagy hidegben jó néhány idegen országban járni. Az előadást az iskola apraja-nagyja nagyon élvezte. Köszönjük, Jani! További jó tekerést és varázslatos kalandokat kívánunk!

Comments


Legutóbbi hírek
bottom of page