top of page

Felügyelet



Tisztelt Szülők! Az új digitális munkarendről holnap délután az osztályfőnököktől kapnak tájékoztatást, miután a tantestület a központi intézkedések alapján egyeztet a lehetőségekről, módszerekről.

A tanulók iskolában maradt, tanuláshoz szükséges felszerelését a jövő héten 2020. március 17-20. között 7:00-tól 17:00-ig a szülők elvihetik. Előtte érdemes az osztályfőnökkel egyeztetni!

Az új munkarend ideje alatt csak a Kálvária sétány felőli bejárat használható.

2020. március 17-től (kedd) a Kormányhatározat értelmében a szülők igényei alapján indokolt esetben intézményünk megszervezi a tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét 7 és 17 óra között.

Ennek érdekében kérjük, hogy 2020. március 16-án 9 óráig szíveskedjenek jelezni az osztályfőnöknek elektronikus csatornán keresztül, hogy 2020. március 17. és 20. között igénybe kívánják-e venni a gyermekfelügyeletet.

Az ezt követő időszakra vonatkozó teendőkről később küldünk tájékoztatást. Fontos, hogy a kérelem tartalmazza: - az indoklást, hogy miért kívánják igénybe venni a felügyeletet, - mely napokon hány órától hány óráig lenne rá szükség.

Az étkezésre vonatkozóan korábban már küldtünk tájékoztatást.

Tisztelettel:

Pipicz Mihályné igazgató

Mórahalom, 2020. március 15.

Legutóbbi hírek
bottom of page