Országos bajnok iskolánk tanulója - Irány az EB!

April 25, 2019

2019. április 6-án, Tatabányán a Földi Imre Sportcsarnokban került megrendezésre a Magyar Majorette Szervezetek Szövetsége és a Virtus Majorette SE szervezésében, a 2019.évi Országos Majorette Bajnokság. A nagyszabású, rangos versenyen 16 egyesület több mint 300 versenyzője 174 versenyszámban versenyzett az országos bajnoki címért, a zágrábi Európa-bajnokságra való kvalifikációért.
A Classicon KTSE 19 versenyszámban 20 mazsorettel képviseltette magát a Bajnokságon. Közöttük versenyzett Horváth Hanna 4.a osztályos tanulónk is, aki szóló, duó és mini formációval indult  ebben az évben. És az egész éves kitartó munka Master kategóriában elérte célját!
Hanna eredményei a következők lettek:
- Cadet Baton mini 1 hely Ezüst minősítéssel (Tagjai: Fülöp Szonja, Horváth Hanna, Szögi Nikolett, Vigyikán Hanna, Vigyikán Zóra)
- Cadet Mix mini Ezüst minősítés (Tagjai: Fülöp Szonja, Horváth Hanna, Szögi Nikolett, Vigyikán Hanna, Vigyikán Zóra)
- Cadet Pom szóló 1.hely Arany minősítéssel Horváth Hanna Országos Bajnok
- Cadet Pom Duó/Trió 1.hely Arany minősítéssel Horváth Hanna - Vigyikán Zóra 

Mentorok, asszisztensek, edzők, versenyzők és szülők közös munkájának köszönhető ez a szép eredmény, ám legfőképpen Hanna kitartásának és elszántságának. Szívből gratulálunk, és szurkolunk neki a további versenyeken is.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Legutóbbi hírek
Please reload

Szent László Katolikus Általános Iskola, Mórahalom