Karácsony a Szent László Katolikus Általános Iskolában

December 26, 2018

„Szép Tündérország támad föl szívemben, ilyenkor decemberben. A szeretetnek csillagára nézek, megszáll egy titkos gyönyörű igézet, ilyenkor decemberben”.


Juhász Gyula


2018 december 21-én reggel a negyedik gyertya meggyújtásával kezdődött a napunk. Ez a gyertya a békét jelképezi, és a Jóisten azon szándékát, hogy békét kössön az emberiséggel, azáltal is, hogy kisded képében elküldi közénk egyszülött fiát. Ennek jegyében különleges, megható műsorral zárult a Szent László Katolikus Általános Iskola karácsonyi ünnepköre. Elsőseink és ötödikes testvérosztályuk gyönyörű produkcióval ajándékoztak meg minket. A kristálytisztán zengő énekek, a színpompás díszlet és a csillogó gyermektekintetek megmelengették mindannyiunk szívét. 
Az emelkedett hangulatot megragadva ezen a jeles eseményen szóbeli dicséretben részesültek, azok a tanítványaink, akik szeptember óta becsülettel dolgoztak, versenyeken, megmérettetéseken jó hírünket vitték, és szép versenyeredményekkel tértek haza. A gyönyörű templomi környezetben elkészült idei közös iskolafotónk is, melynek elkészítése igazán nem volt egyszerű feladat. A délelőtt   további részében osztálykarácsonyokon ajándékozhatták meg egymást a gyerekek és felnőttek. Fény derült a „titkos angyalkák” kilétére, mindenki örömmel vihette haza frissen szerzett kincseit.
Békés, boldog és a szerető család körében eltöltött ünnepeket kívánva váltunk el egymástól, hiszen az ünnep lényege az összetartozás és a közösen megélt gyönyörű pillanatok összessége.

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Legutóbbi hírek
Please reload

Szent László Katolikus Általános Iskola, Mórahalom