top of page

Kistérségi Szavalóverseny Ásotthalmon

A Kiss Ferenc Általános Iskola és Művészeti Iskola megkeresésének eleget téve 2018. március 1-én résztvevői lehettünk az iskola által szervezett kistérségi szavalóversenynek. Iskolánkat négy kisdiák képviselte a meghirdetett két kategóriában. Ezúttal a fiúk tábora volt népesebb. Az 1-2 osztályos korosztályt iskolánk két 2.b osztályos tanulója Bíró Bence és Fábián Tamás erősítette, míg a 3-4 osztályosok kategóriájában a 4.a osztályból Haumann Tódor és Oltványi Anna versenyzett.

Bár az időjárás jól megtréfált minket a tavasz első napján, ugyanis kicsit havasra sikeredett, az Oltványi Anna által megszerzett első helyezés minden kellemetlenségért kárpótolt valamennyiünket.

Anna 2018. március 14-én fogja iskolánkat képviselni a Szentesi Klauzál Gábor Általános Iskolában megszervezésre kerülő alsós Petőfi-szavalóverseny megyei döntőjén. Rónay György: Verebek című versének érett előadásmódját már az ásotthalmi zsűri is kiemelte, és reméljük nem lesz ez másként Szentesen sem. Mi mindenesetre lelkesen készülünk a következő megmérettetésre.

Az ásotthalmi szervezőknek pedig szívből köszönjük a lehetőséget, és a színvonalas szervezést. Reméljük, hogy a tavaszt-csalogató kedves kis műsorukkal a jó időt is hamarosan sikerül közénk varázsolniuk.Legutóbbi hírek
bottom of page