Könyvajánló


Kicsiknek


A nagyhatalmú sündisznócska


Ha szereted a meséket, ezt a könyvet is kedvelni fogod. Legnagyobb mesemondóink állatos történeteit gyűjtötték egy kötetbe, melynek már a rajzait is jó nézegetni. Kacor király, a nagyhatalmú sündisznócska vagy a kismalac és a farkasok történetét szinte mindenki ismeri. De hallottál már a világjáró békáról, a hiú csókáról vagy a gavallér zsiráfról? Ha nem, most megismerkedhetsz velük!

a nagyhatalmu.jpg

Michaela Hanauer – Lisa Althaus: Történetek kiscsikókról


Ki ne szeretné a lovakat? Főleg a kiscsikókat? Történetünk hősei egy lovardába látogatnak, és ott nem mindennapi események részesei lesznek. Filmforgatás, sztárok, eltűnt csikó… Kell ennél több? Kalandra fel!

tortenetek.jpg

Könyvajánló


Nagyoknak


Rónaszegi Miklós: Botrány a suliban


Vajon milyen botrány lehet egy iskolában? Ahol diákok vannak, ott bármi megtörténhet! Ez így van, mióta világ a világ és iskola az iskola…
Rónaszegi Miklós is biztosan álmodozott arról diákkorában, milyen lenne más bőrébe bújni – például feleléskor. Könyvének hősei sincsenek ezzel másként – még a tudományt is segítségül hívják tervük megvalósításához. Csoda hát, hogy a suliban kitör a botrány? 

botrany-a-suliban.jpg

Terry Deary – Peter Hepplewhite: Őrült egyiptomiak 


Ismered a Rrrettentő töri című sorozatot? Ha nem, itt az ideje, hogy összefuss vele! Bizonyára sokan egyetértenek a címmel – ám ha elolvassák a szerzőpáros egyiptomiakról szóló könyvét, rájönnek, hogy mégsem olyan rettentő a történelem. Sőt inkább izgalmas, fantasztikus, néha hátborzongató is lehet! Gondolj csak bele: Egyiptom – múmiák, túlvilág, sírrablók…
Ezen a könyvön biztos nem fogsz elaludni!

orult.jpg
konyvek3.jpg
konyvek1.jpg
konyvek4.jpg
konyvek2.jpg

Új Könyvek érkeztek!